Pilgrimsvandringar,  St Olavsleden,  Vandringar Sverige

Back on the road again

(Skrev nedan inlägg på tåget till Stockholm, nu är jag strax i Erikslund och ska börja vandra 😊)

30/5 2021
Nu är det äntligen dags att ge mig ut igen på St Olavsleden och ”fylla i luckorna” från min vandring i höstas. Jag var ju tvungen att hoppa över vissa sträckor där jag inte lyckades hitta boenden, förmodligen pga sen säsong kombinerat med stegrande pandemi. 

Så här sitter jag nu på väg med tåget norrut och imorgon börjar jag min vandring vid tågstationen i Erikslund mot Borgsjö, och sedan vidare till Lombäcksstugorna. Just dessa två sträckor , Borgsjö-Lombäcksstugorna -Bräcke, hoppade jag över i höstas eftersom jag inte ville övernatta ensam ute i skogen utan el när det blev mörkt tidigt. Men nu är det andra tider och förhoppningsvis ska mörkrädda lilla jag överleva en kort natt där ute ensam… Hu, jag är allt lite skrajsen måste jag erkänna 😊 Känner oron i magen och jag hade nog velat ha lite vandringssällskap den här gången. Men det verkar iallafall vara några till ute på leden just nu såg jag i Facebookgruppen. I höstas träffade jag en pilgrim på tre veckor.. Lite väl ensamt..

Kommer att blogga även denna gång och hoppas ni vill följa med igen. Men som sagt, ingen el nu på två dagar så det dröjer nog till onsdag innan första inlägget. Vågar inte riskera bli utan mobilbatteri ensam i skogen, ha ha. Här från den vackert belägna stationen i Erikslund börjar min vandring imorgon. Men den här gången ska jag inte panikspringa denna sträcka (den gången var det dock på andra hållet från Borgsjö för att hinna med tåget. Ni som inte var med då kan läsa om det i detta inlägg

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *