Camino San Salvador,  Pilgrimsvandringar

Ber om ursäkt..

..för att ni får vänta på inläggen. Imorgon kommer jag till Oviedo som är målet för Camino San Salvador efter en otroligt tuff och varm, men också obeskrivligt vacker vandring. Speciellt dag 2-3 var helt magiska högt uppe i Pyrenéerna. Har träffat härliga pilgrimer som jag vandrat och umgåtts med och inte haft ork eller tid att fixa till bilder och renskriva mina texter som jag pratat in längs vägen. Men ska förmodligen ta en vilodag i Oviedo på lördag och försöka komma ifatt innan jag ger mig ut på Camino Primitivo. Hade tänkt börja direkt på lördag men det är nog bara bra med en paus efter dessa tuffa dagar och Camino Primitivo är inte heller en barnlek har jag hört..

Så ha tålamod kära ni 🥰 Här är en av mååååånga bilder jag tog de senaste dagarna.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *